Ещё ›››
ГеоБишкек

Отзывы о "Кумтор оперейтинг компани"



18

Положительных

1

Отрицательный

Добавить отзыв
Добавить отзыв

Положительных отзывов – 18, отрицательных – 1


Добавить отзыв


Саламатсыздарбы кумторго жумушка кандай кирсем болот коп жылдан бери кире албай журом жашым 27де уй булодо жалгыз баламын жашоо шартым начар, атам жок чонойдум жакшы иштеп жакшы ийгиликтерге жетишсем дейм, менин ном: 705271606алдын ала рахмат.
Ответить на отзыв2019-03-01


Саламатсыздарбы менин атым Назгул жашым 30 мын жети огуздо тилекмат айылында жашайм 2 балам бар жашообуз оор болгону учун иштешим керек ошол себеп мн сиздерден отуном жумушка алуунуздарды отуном.
Ответить на отзыв2019-01-02


Ассолому алейкум мен дагы кумтордо иштегим келет газоэлектиксваршик сертификатым бар намаз окуйм жоопкерчиликтуу кызым бар келинчегим ден соолугуна байланыштуу иштебейт уйбуло багыш учун зп стабильный жумуш керек болуп атат ном 0709325067
Ответить на отзыв2018-09-17


Здравствуйте. Меня зовут Айбек, я хочу работать в компании Кумтор. Я живу Иссык-Кульской области, закончил университет горно-металлургический, я готов работать на испытательный срок!
Ответить на отзыв2017-09-11


Саламатчыздарбы. Менин атым Айнура 35жаштамын 3 баланын энесимин. Балдарды жалгыз бакандыктан оорчулук келет. Билимим жогорку Провизор оз кесибим менен тапкан акча аздык кылат екен, сиздерден сураанарым кандай жумуш болбосун итейт элэм. Жооп керчилууктуумун оз уйум да болбогондуктан уыйынчылык жаралып атат балдарымды кем кылбай баккым келет. Алдына ала ырахмаат жакшы жооп кутом номерим 0708451940
Ответить на отзыв2017-08-10


Саламатсынарбы мен Кумтор компанясында иштегим келет мумкун болсо жардам бергилечи? 3 балам бар келинчегим экообуз тен уйдо жумушсузбуз кесибим автослесарь айдоочулук стажым 12 жыл тракторист 8 жыл бардык жумушту оздоштуруп кете алам (рахмат).
Ответить на отзыв2017-06-15


Здравствуйте, меня зовут Ильгедеев Айбек Нурбекович, я родился в Иссык-Кульской области. Мне 33 года, живу в Иссык-Кульской области, Тюпском районе, село Кудурга, закончил университет Горно-металлургический, по переработке цветных металлов.
Ответить на отзыв2017-06-08


Менин атым Жанара менин бир балам бар, баламдын эпилепсиясы бар дарыларына коп акча кетет каралашатурганга куем жок жалгыз боймун. Балам7 жылдан бери учетто эч кандай пенсия албайт. Мени жумушка алуунуздарды суранам! Коллектив менен иштеше алам.
Ответить на отзыв2017-05-28


Мен Кализат 30 жаштамын. 3 балам бар. Кесибим мугалим, повар. Кумтордо повар же ж. б. ылайыктуу жумуш болсо иштегим келет. Жоопкерчиликтуумун.
Ответить на отзыв2017-05-02


Менин атым Нуркабыл, мен 26жаштамын уй булоолумун балдарым жок азыркы учурда эч жерде иштебейм кесибим бойунча "холодильное бытовые техники и кондиционеров " Жана водительдик стажым 7 жыл. Жумушка алуунуздарды суранам.
Ответить на отзыв2017-04-27


Саламатсыздарбы кум тор компаниясы! Менин атым Жыпара жашым 35те бир кызым бар, жолдошум жок. Азыркы учурда N1больницада операционныйда мед сестра болуп иштейм. Айлык акым аз болгондуктан сиздерде жумуш сурайм, стажым 14 жыл жообун кутом.
Ответить на отзыв2017-04-27


Кум тор кампаниясына ийгилик каалайм. Кум торго жумушка орношкум келет32мин. Жалгыз бой энемин. Эки бала бар.
Ответить на отзыв2017-04-05


Мен Кумторго жумушка орношкум келет. жогорку билимим бар. Сантехника курулуш иштерин билем. Баардык жумуштарга тез коном командада иштеп кетем. жашым 33 то. Сиздерден жооп кутом?
Ответить на отзыв2017-01-04


Саламатсыздарбы менин атым темирлан мен бизнесмен байкемдин колунда иштейт элем байкем коп суммада кредит алып толой албай жатат жана менин айлык акымды бере албай жатат мени жумушка алсаныздар иштеп байкеме жардам берсем дейм жумушка туруктуумун бардык жумушта иштеп кетеалам айдоочулук стажым бар - 0779544691. рахмат кутом.
Ответить на отзыв2016-10-24


Салматсыздарбы! Мен КГК компаниясынын жетекчилерине кайрылып корууну туура кордум, азыркы убакта уйбулолук шартыбызга байланыштуу алган насыйабыздын усток пайыздарын толоодо абдан кыйынчылыкта турабыз, анткени уйбулобуздо иштеген жалгыз озум болгондуктан эч нерсеге жетпей жатат жубайым уйдо балдар менен торт балабыз бар атам иштебейт апам 2-топтогу майып озум билимим жогорку, айдоочулук куболугум бар, иш тажырыйбам жетиштуу Жети-Огуз районунан болом КГК компаниясында иштесем уйбулолук муктаждыктарыбыз...  Далее 
Ответить на отзыв2016-10-05


Саламатсыздарбы мен дагы кумтордо иштегим келет уч балам бар балдарымды багышым керек суранам мени жумушка алышыныздарды суранам айдоочулукабы же охраникеби рахмат 0771946754
Ответить на отзыв2016-07-28


Спасибо вам, что помогаете безработным. Я хочу работать у вас кухработницей или посудомойщицей потому, что у меня нет сертификата, но я ответственная и без вредных привычек. Прошу, примите меня, я много раз старалась. Это для меня выше всего. Мой моб.: 0705134482. Я буду ждать хороших новостей, спасибо.
Ответить на отзыв2016-02-23


Здравствуйте, спасибо руководство Кумтор за то, что вы работаете и всем даете работу и помогаете всем. Я мечтаю работать там, но я еще не работал в этой сфер,е у меня есть Диплом, я металлург, я из бедной семьи и у меня нет знакомых, но я ответственно работаю, честный, возьмите, пожалуйста, на работу. Спасибо за все.
Ответить на отзыв2016-02-17


Каждый день в течении двух лет захожу на сайт Кумтора в поиске ваканции. Но нет никаких результатов. Изредка появляется ваканция уже с графой прием документов закончен. Хотя еще вчера этого не было. Кажется или это точно в Кумторе тоже коррупция нашла свое место. Мне жаль, что такая большая компания, а честности нет.
Ответить на отзыв2018-02-08


Саламатсыздарбы кумторго жумушка кандай кирсем болот коп жылдан бери кире албай журом жашым 27де уй булодо жалгыз баламын жашоо шартым начар, атам жок чонойдум жакшы иштеп жакшы ийгиликтерге жетишсем дейм, менин ном: 705271606алдын ала рахмат.
Ответить на отзыв2019-03-01


Саламатсыздарбы менин атым Назгул жашым 30 мын жети огуздо тилекмат айылында жашайм 2 балам бар жашообуз оор болгону учун иштешим керек ошол себеп мн сиздерден отуном жумушка алуунуздарды отуном.
Ответить на отзыв2019-01-02


Ассолому алейкум мен дагы кумтордо иштегим келет газоэлектиксваршик сертификатым бар намаз окуйм жоопкерчиликтуу кызым бар келинчегим ден соолугуна байланыштуу иштебейт уйбуло багыш учун зп стабильный жумуш керек болуп атат ном 0709325067
Ответить на отзыв2018-09-17


Каждый день в течении двух лет захожу на сайт Кумтора в поиске ваканции. Но нет никаких результатов. Изредка появляется ваканция уже с графой прием документов закончен. Хотя еще вчера этого не было. Кажется или это точно в Кумторе тоже коррупция нашла свое место. Мне жаль, что такая большая компания, а честности нет.
Ответить на отзыв2018-02-08


Здравствуйте. Меня зовут Айбек, я хочу работать в компании Кумтор. Я живу Иссык-Кульской области, закончил университет горно-металлургический, я готов работать на испытательный срок!
Ответить на отзыв2017-09-11


Саламатчыздарбы. Менин атым Айнура 35жаштамын 3 баланын энесимин. Балдарды жалгыз бакандыктан оорчулук келет. Билимим жогорку Провизор оз кесибим менен тапкан акча аздык кылат екен, сиздерден сураанарым кандай жумуш болбосун итейт элэм. Жооп керчилууктуумун оз уйум да болбогондуктан уыйынчылык жаралып атат балдарымды кем кылбай баккым келет. Алдына ала ырахмаат жакшы жооп кутом номерим 0708451940
Ответить на отзыв2017-08-10


Саламатсынарбы мен Кумтор компанясында иштегим келет мумкун болсо жардам бергилечи? 3 балам бар келинчегим экообуз тен уйдо жумушсузбуз кесибим автослесарь айдоочулук стажым 12 жыл тракторист 8 жыл бардык жумушту оздоштуруп кете алам (рахмат).
Ответить на отзыв2017-06-15


Здравствуйте, меня зовут Ильгедеев Айбек Нурбекович, я родился в Иссык-Кульской области. Мне 33 года, живу в Иссык-Кульской области, Тюпском районе, село Кудурга, закончил университет Горно-металлургический, по переработке цветных металлов.
Ответить на отзыв2017-06-08


Менин атым Жанара менин бир балам бар, баламдын эпилепсиясы бар дарыларына коп акча кетет каралашатурганга куем жок жалгыз боймун. Балам7 жылдан бери учетто эч кандай пенсия албайт. Мени жумушка алуунуздарды суранам! Коллектив менен иштеше алам.
Ответить на отзыв2017-05-28


Мен Кализат 30 жаштамын. 3 балам бар. Кесибим мугалим, повар. Кумтордо повар же ж. б. ылайыктуу жумуш болсо иштегим келет. Жоопкерчиликтуумун.
Ответить на отзыв2017-05-02


Менин атым Нуркабыл, мен 26жаштамын уй булоолумун балдарым жок азыркы учурда эч жерде иштебейм кесибим бойунча "холодильное бытовые техники и кондиционеров " Жана водительдик стажым 7 жыл. Жумушка алуунуздарды суранам.
Ответить на отзыв2017-04-27


Саламатсыздарбы кум тор компаниясы! Менин атым Жыпара жашым 35те бир кызым бар, жолдошум жок. Азыркы учурда N1больницада операционныйда мед сестра болуп иштейм. Айлык акым аз болгондуктан сиздерде жумуш сурайм, стажым 14 жыл жообун кутом.
Ответить на отзыв2017-04-27


Кум тор кампаниясына ийгилик каалайм. Кум торго жумушка орношкум келет32мин. Жалгыз бой энемин. Эки бала бар.
Ответить на отзыв2017-04-05


Мен Кумторго жумушка орношкум келет. жогорку билимим бар. Сантехника курулуш иштерин билем. Баардык жумуштарга тез коном командада иштеп кетем. жашым 33 то. Сиздерден жооп кутом?
Ответить на отзыв2017-01-04


Саламатсыздарбы менин атым темирлан мен бизнесмен байкемдин колунда иштейт элем байкем коп суммада кредит алып толой албай жатат жана менин айлык акымды бере албай жатат мени жумушка алсаныздар иштеп байкеме жардам берсем дейм жумушка туруктуумун бардык жумушта иштеп кетеалам айдоочулук стажым бар - 0779544691. рахмат кутом.
Ответить на отзыв2016-10-24


Салматсыздарбы! Мен КГК компаниясынын жетекчилерине кайрылып корууну туура кордум, азыркы убакта уйбулолук шартыбызга байланыштуу алган насыйабыздын усток пайыздарын толоодо абдан кыйынчылыкта турабыз, анткени уйбулобуздо иштеген жалгыз озум болгондуктан эч нерсеге жетпей жатат жубайым уйдо балдар менен торт балабыз бар атам иштебейт апам 2-топтогу майып озум билимим жогорку, айдоочулук куболугум бар, иш тажырыйбам жетиштуу Жети-Огуз районунан болом КГК компаниясында иштесем уйбулолук муктаждыктарыбыз...  Далее 
Ответить на отзыв2016-10-05


Саламатсыздарбы мен дагы кумтордо иштегим келет уч балам бар балдарымды багышым керек суранам мени жумушка алышыныздарды суранам айдоочулукабы же охраникеби рахмат 0771946754
Ответить на отзыв2016-07-28


Спасибо вам, что помогаете безработным. Я хочу работать у вас кухработницей или посудомойщицей потому, что у меня нет сертификата, но я ответственная и без вредных привычек. Прошу, примите меня, я много раз старалась. Это для меня выше всего. Мой моб.: 0705134482. Я буду ждать хороших новостей, спасибо.
Ответить на отзыв2016-02-23


Здравствуйте, спасибо руководство Кумтор за то, что вы работаете и всем даете работу и помогаете всем. Я мечтаю работать там, но я еще не работал в этой сфер,е у меня есть Диплом, я металлург, я из бедной семьи и у меня нет знакомых, но я ответственно работаю, честный, возьмите, пожалуйста, на работу. Спасибо за все.
Ответить на отзыв2016-02-17





Вопросы к организации

Задать вопрос

Было бы очень хорошо, если как-либо попал бы к вам! Несмотря Нина, что есть большое желание попасть ваш дружный коллектив.) Тел.: 0555506622.
Ответить на отзыв2018-08-06


Саламатсыздар. Менин атым Нурба менин кесибим инженер. Буга чейин иштегем опыт бар азыркы учурда жумушсуздуктан сиздерге кайрылуудамын. Жумуштун баардык турун жазай алам. Тел.: 0704448544 10.06.2018г.
Ответить на отзыв2018-06-10


Менин атым Руслан 34 жаштамын. Ысыккол областынан болом. Башка адамдар сыяктуу мен да ушул чон ишканда иштегим келет. Айдоочулук тажрыйбам 17 жыл. Баардык категорияларым бар.
Ответить на отзыв2017-07-12


Здравствуйте, меня зовут Эрмек, мне 29 лет, я давно хочу у вас работать. Я работал на заводах, учусь горно-металлургическом университете!
Ответить на отзыв2017-05-21


Здравствуйте, меня зовут Эрмек, я родился в Иссыкульской области, я давно хочу работать у вас. Т.: 0705516064.
Ответить на отзыв2017-05-21


Мен Байтереков Талант Кум Торго жумушка алуунуздарды суранам Себеби профецияналдык жумушум туура келет. Мен Кыргыз Алтын фирмасы аркылуу Кум Тордо 3 жылдан бери погрузчик айдайм.
Ответить на отзыв2017-05-03


Здравствуйте! Хотела бы устроиться к вам на работу уборщицей.
Ответить на отзыв2017-04-30


Саламатсыздарбы кум тор компаниясы! Менин атым Жыпара, жашым 35те, бир кызым бар, жолдошум жок. Азыркы учурда N1 больницада операционный мед сестра болуп иштейм, айлык акым аз болгондуктан сиздерден жумуш сурайм, суранам! Стажым 14жыл/
1 комментарий2017-04-27


Очень хочу устроиться на работу в Кумтор. Сама я по должности медсестра, умею все по кухне. Помогите, пожалуйста.
Ответить на отзыв2017-03-29


Здравствуйте, у нас Высокогорный, село Верхняя долина, там нет работы. У меня трое детей, двое учатся в школе. Я хотела работать в кух. работницей или посудомойщицей. Я замужем, он тоже безработный. Мой моб.: 0709476770.
Ответить на отзыв2017-02-16


Саламатсынарбы менин атым Самагат мен жаш 25 жаштамын бир балам бар мен сисдердин компаниянарда иштегим келет озум сварщикмин 5 жыл стажым бар сисдердин компаниянарга кирип иштеп уй буломду баккым келет эл катарлу эгер тура болсо иштесем дейм: +996777408416, +996703019169.
Ответить на отзыв2016-12-13


Здравствуйте, Уважаемый представители компании 'КОК', я командировался в Кумтор в лабораторию, у меня огpомный опыт в компании 'Стюарт Эссей энд Инвайронментал Лэборэторис', я профессионал своего дела, имею диплом. Присвоена квалификация 'инженера металлурга', сам я с Иссык-Кульской области. Ваша компания было толчком, мотивацией для меня, когда учился в институте. Сколько раз я пытаюсь устроиться, но нет ответа. Прошу рассмотреть мою кандидатуру на любую должность, я уверен, что я быстро адаптируюсь.
Ответить на отзыв2016-09-21


Здравствуйте уважаемые работодатели, я хочу работу посудомойщицей или кухработницей у вас, уважаю, ценю эту работу.
Ответить на отзыв2016-02-23


Здравствуйте представители кок, я очень хочу устроится на работу в кумтор, я технику безопасности выучил, мед. осмотр прошел, все говорят, что без крыши невозможно устроиться в кумтор, а я так не думаю. Возьмите меня на работу разнорабочим, я верю, что кумтор пригласит меня на работу. Заранее спасибо, Максат, тел.: 0555161697.
Ответить на отзыв2015-11-10


Я, Кожокулов Нур Жаныбекович, по специальности "инженер металлург". Я раньше проходил практику в вашей компании в 2005 году, работал в ЗИФе. После этого проработал во многих компаниях. А сейчас работаю в ОсОО "Казахмыс голд Кыргызстан" на должности аппаратчика обезвоживания в ОФ. Но я хотел бы работать в вашей компании развития личного опыта в этой сфере. Готов работать в команде. Мои конт. номера: 0770001784, 0772420458
Ответить на отзыв2015-06-25


Здравствуйте, я хотел оставить резюме, но никак не смог как оставить и где оставить, я сам заканчивал энергофак в КТУ им. И. Раззакова в данное время ищу работу, хотелось бы хоть кто-нибудь помочь найти работу в этом компании. Живу в городе Балыкчы 1990 года рождения холост, вредных привычек не имеется, оптимист и хорошо работаю в команде. Если кто-нибудь это читает, прошу помочь. Контактный номер 0779417779, 0707530976.
Ответить на отзыв2015-03-30


Здравствуйте, я ищу девушку по имени Махабат. Она работала в Кумтор Центераголд. Как мне ее найти? Спасибо. Мой номер: 0550604595.
Ответить на отзыв2014-12-19


Здравствуйте, хотел бы устроиться на работу в Кумтор, Ильзат, мне 28л., среднее образование. Без вредных привычек, не курю, не пью. Здоровый образ жизни. Мой контактный тел.: 0705303137.
Ответить на отзыв2014-11-16


Автослесарь, водитель категории В, С, электросварщик, по документу, 3 разряд. Тел.: 0550445862.
Ответить на отзыв2014-05-25


Хотели предложить вам свои услуги по поставке рыбы (любой вид в любом количестве). Наши тел.: 0552757176, 0550607706, Алишер Жусупов.
Ответить на отзыв2013-09-27



Следующие вопросы  ›


Кумтор оперейтинг компани

Бишкек город, Ибраимова улица, 24

18 : 1
Отзывы



Наверх ^






СПР Логотип
Справочник организаций и учреждений

© СПР   2000–2019
О проектеРеклама на сайтеКонтакты